Sunday, June 13, 2010

Buffered Earning

Assalamualaikum...
aku nk wat entry tp tak sempat2 saje,uruskan keja yg tak hbs2 ,ank2..suami yg sebuk bola2nya
Aku sebenarnya masih bertatih dalam dunia blog.kalu tak caya tgk recent post aku lh d kira berapa lah sgt nk d banding dgn bogger lain..tapi aku telah d berikan kepecayaan oleh nuff untuk nuff sewa tapak blog aku untuk iklan buffered Earning, seronok bila tgk iklan sentiasa ada je kat blog aku ni,tak yah klik pun ada rezeki, yg dh hampir 2 minggu lbh, pakcik nuff bg kat aku,tgk nuff....kdg2 fikir,aku mcm tak layak,<blog husband lagi sentiasa up traffikny> tapi nuff nk sewa gak tapak blog aku ni,nk wat mcm ner..ambk je hehehe seperti yang anda tahu, Nuffnang ada menyediakan perkhidmatan Buffered Earnings kepada blogger mereka.

Buffered Earnings ini boleh dikatakan pihak pengiklanan akan membeli beberapa set unique visitor dengan Nuffnang untuk iklan mereka muncul di website – website blog yang lain.

Secara kesimpulannya kedua-dua jenis kempen tak kisahlah jenis CPC atau mCPM(jenis buffered earning), ianya tidak dipengaruhi oleh jumlah traffik yang datang ke blog kita dan seterusnya membolehkan kita dapat peluang untuk menerima kempen iklan di blog. Jadi bagi kempen CPC tu, semua bloggers ada peluang yang sama untuk menerima kempen iklan.
Bagi iklan mCPM pula, tak bermakna bila traffik kita tinggi kita akan dapat kempen iklan jenis ini. Sebab semuanya 100% bergantung kepada pengiklan yang memilih sesuatu blog berdasarkan pengguna sasaran, bilangan iklan yang ingin d paparkan dlm blog kita.


aku ni bebel je,tak ada bukti mana org nk cayer>>> tgk laaaaa





Ni iklan
buffered Earning proton



Ni iklan
buffered Earning Nokia




Ni iklan
buffered Earning Taylor"s

u/p tq for nuffnang fo iklan ..and
like kaseh cempaka hehehe

9 comments:

q-nizam said...

good job lar..ejum susah nak dapat buffered earning ni..huhu

NaNaJoe said...

heheh~`
good2 dpt buffer...
nana xde pon~ :P

ron said...

terbaik puan kaseh

kaseh cempakaz said...

tq comment,susah nk dpt komen dari otai2 ni kan heheh

ierahaziera said...

buffered earning terbaek la.....
hik3 =)

anyssreynastorymorypreetydirtysecret said...

wahh besnyaa dy dapat buffered earning , saya tak penah lagi dapat ,sedihnya ,woo wooo ,hee

anyssreynastorymorypreetydirtysecret said...

wahh besnyaa dy dapat buffered earning , saya tak penah lagi dapat ,sedihnya ,woo wooo ,hee

kaseh cempakaz said...

tq comment,anda pasti akan dpt...tunggu

kaseh cempakaz said...

tq comment,anda pasti akan dpt...tunggu