Sunday, August 22, 2010

Dottie



salam semua,salam ujung minggu yg hujan 2 renyai2 kat melaka ni..kaseh nak share sikit tntang cerita Dottie ,yg mengisahkan tntang gadis yg berbadan besar tapi boleh berjaya dalam hidupnya dgn menjadi pengacara yg sememangnya lebih terarah kepada wanita bertubuh langsing.Ramai artis yg berbadan saiz xxl ni berjaya,dan tak mustahil jika wanita yg berbadan xxl ni lh berjaya..tuah ayam nampak d kaki tuah manusia anda cari..hehehehe.
Cerita ni bukan menghina org berbadan beso,tapi kehidupan manusia..tak kira lh hidup org kurus ker gemuk ker,keremping ker..debab ker..cantik atau tak..semua berhak untuk alami sebuah kehidupan yg bahagia..kaseh tak tau lah kalu ada org hidup tak nak bahagia..ada tak?



Sinopsisnya..Daripada kehidupan gadis biasa,segalanya berubah bila mendapat tawaran menjadi pengacarra TV.Itulah rezeki yg dottie terima dari setesen tv .Dottie ni adalah bintang baru yg hadir ujibakat di antara 15 gadis yg lain ternyata rezeki Nor syuhaida Ab Razak,untuk membintangi drama dottie terbitan Radiussone..saksikan episod seterusnya..di sini

4 comments:

Amieynna Amin said...

Saya pun suka citer dottie..
nak tunjukkan org badan besar pun ada bakat..
size doesn't matter..

kaseh cempakaz said...

betul,saiz bukan peyebab tapi jadikan siaz satu cabaran.

AiDa AzRyN said...

Best je citer tu... Aida suke.. :)

eyka syafieka said...

best cite nie..