Monday, June 24, 2013

Aku yg ingin menulis tp.....

Salam,lama sungguh aku tidak menulis ape2 entry baru,blogku yg tersadai lame..kalu ada anai-anai dh habis tinggal habuk...huhuhu ,suka menulis tp apakan daya kudrat aku digunakan untuk besarkan anak yg semakin membesar dan byk kerenah setiap hari ditambah dengan perniagaan aku yg semakin baik dari awal 2011 aku,manjekan diri ke bidang membuat kek hihihi..

walaupun aku surirumah tp aku nk bantu my anje2..hehehe Alhamdullilah allah membantu aku dlm perniagaan.jika suami aku bole bergaji 4 angka sebuln,bermakna aku jugak nak same hahaha,tp tak mustahil kan!!! 
Anak-anak ku semakin membesar,dulu aku selalu cerita tentang anak ku yg girlz je,tp sekarg aku sudah ada anak boboi..encem!! nak tgk.hihihi .kalu x silap entry aku tulis yg last sblom pencen menulis entry aku sempat menulis bila aku nk dpt Baby boy???

Muhammad Amer Amsyar
Masa berlalu sgt laju,tup2 ank aku dh 3 org..stop dulu lah ye anje2..nk fokus pada my bisnez..boboi ni ku  dh 1 tahun 7 bln..suka senyum je..pantang kalu ada aweks lg la suka..menurun saper lh ni hihi..like father like sons agaknya..

2 comments:

Anonymous said...

Petite max dress might be selected for brief ladies according to
iis very important in the body. As a matter of fact,
maxi dress which is worn during summertime is
intended for everyone. If you take just a little care, you possibly can get the most suited
dress for you. If you get the appropriate form of
dress, you are going to seem like an angel. If you take heed
on the advice offered by fashion designers and stylists, you'll be able to
fin the best Petite Maxi Dress.

Here iis my site long sleevemaxi dress

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/