Monday, November 8, 2010

Cuti-cuti makan Pizza Hut nak menang hadiah!!!!


Salam singgah ke blog ku ini.
Hujung minggu yg terasa sangat singkat,Byk cuti byk la jalan nya.Selamat Depavali,ku ucapkan pada kaum India..Aktiviti aku mlm d depavali,g shopping sale Metrojaya kat mitc Melaka,rasanya tahun ni mcm tak berapa best sgt berbanding MJ buat sebelum nie..kaseh lbh suka beli baju anak,naik gila rasanya kalu tgk baju anak banyak sale,hehehe..lagi2 anak ku girl..husband yg pilih,baju anak..sbb duit dia hehehe.Org ramai tul shopping,mcm pasar!!riuh tul.

Dapat yg berkenan d hati,buat pilihan ..kaseh mcm biasa beli baju anak matanya mesti nak warna purple ,Pink,kalu warna lain tak berkenan tul..kalu husband tak habis2 nak warna biru,warna2 anak lelaki,tapi kilang anak boy close lagi Hehehehe
.
Balik dari shopping,terus g mkn kat pizzahut,jom mkn pizza,yasmin yg sebuk ckp..kakak rasa nak makan pizza laaa mama..bapak dh jeling jek..hehehehe.Anak nak makan,kaseh ingat lagi masa ngandungkan tasnim,mengidam nak mkn pizza,test budak skrg dalam perut pun dah nak mkn mcm2..gara2 aku mkn pizza,tekanan darah aku naik..habis laaaaaaa.jika anda mengandung nak mkn pizza banyak minum air kosong.


Mkn Pizza Hut korang dapat hadiah,tak caya g la pizza hut sekarang!!!!!
If u crazy about cheese?
nak keterangan lanjut .Makan makan dapat hadiah RM 100.000 Nak hadiah tak!!! klik la pada gambar pizza hut di atas.

2 comments:

Nadia arRumaisha said...

buatku terliur lame tol tak pekena pizza nih

kaseh cempakaz said...

jom2 mkn pizza..nadia belaje..hahahah