Friday, February 18, 2011

Langsir oh Langsir

Salam hormat buat semua,lama sungguh kaseh tak buat entry baru..tersadai je blog ni tanpa entry terkini,kalu la kereta kaseh wat mcm ni..alamak nya masuk ICU ler jawapanya.Banyak sgt keja yg nak di buat,lagi2 bila kaseh akan berpindah umah baru,tak lama lagi.Ingat mcm tak ada pape,bila rumah dah siap mcm benda nak buat dari dpn umah sampai la ke bilik termenung..hehehe.alhamdullilah semua di laksanakan..tinggal beberapa perkara je dalam peroses siap,sebelum masuk rumah langsir wajib di pasang,kaseh ingat nak pasang langsir ni mcm senang jek tapi remeh jugak!! kaseh survey nak beli kain langsir ni byk kedai,dari pemilihan corak ,harga,memainkan peranan yg penting untuk rumah ku syurgaku,yelah yang cantik rumah sendiri jugak kan,tips untuk korang yg pertama kali nak menempah langsir baru,mungkin nie diantara yg kaseh boleh kongsikan,kalu ada yg kurang boleh lah kita kongsikan..

1. Apa tema yg di impikan untuk rumah kediaman anda dengan budget.
2.Buat perbandingan harga atau survey harga di kedai lain
3.Ukur dahulu tingkap rumah,untuk memudahkan anda membeli kain bahan.
3.jika anda berkunjung ke kedai kain ,biasa ada yang akan membantu anda dalam pemilihan kain fabrik langsir.perlu di ingat anda jgn tergoda dgn pujuk rayunya untuk membeli kain yg bukan budget anda.
4.jika anda sudah ada tukang jahit langsir,ajak sahaja tukang jahit itu ikut sekali ketika anda membeli kain langsir,memudahkan...
5.jika budget anda untuk langsir dalam 1 k keatas,dan anda tidak punya tukang jahit jgn susah hati banyak kedai kain yg menyedikan tukang jahit mereka sendiri,contohnya Astana moda,gulatis, kamdar, ngoya,ni di antara gedung membeli belah kain.
6.Cari la info tentang paten langsir yg sesuai untuk kediaman anda.jadi tak adalah anda kena kelentong bulat2..hehehehe
Langsir ni paten pelmet..english cotton....image goggle
gambar goggle
langsir ni jenis box split..kalu korang nak paten pelmet dgn box split ni pun..cantik!!!!

Disini kaseh kongsikan beberapa blog yg sedia menerima tempahan langsir

DISINI
DISINI

Seronok rasanya bila dapat tgk langsir cantik2 kat gedung2 kain..Kaseh menempah kain langsir dgn sorang akak ni..namanya kak eton,rumahnya dkt dgn perigi Hang tuah..terima kaseh

3 comments:

AiDa AzRyN said...

lawo la gambo langsir yang no. 2..

kaseh cempakaz said...

betui la..kaseh wat lagsi ni kat bahagian sliding..kata org kalu nk wat langsir mcm ni byk guna kain...kata org..tapi kalu dh cantik..duit2 hehehe

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/