Monday, January 10, 2011

Ana Norhidayah binti Rafallie?????



Hujan yg turun bagaikan nak banjir,sejuknya cuaca sekarang..dapat tido lena nya..Salam 1 Malaysia...cehhh mcm iklan kat tv..jaramh sungguh aku berblog skrg ni..ni tambah kalu broadband kalu dah slow..siput ...Dah seminggu Yasmin sekolah tadika dan alhamdullilah yasmin cepat belajar untuk duk d tadika..tapi masih ramai g yg menagis bila datang sekolah...cian tgk pagi2 dah menangis.apapun makbapak kena sabar lah..Insyallah..nanti tenang lah hatinya.
Hari yg di nanti oleh semua peminat Anugerah Juara lagu..
Mungkin ramai,yg kecewa penyayi kesayangan tak menang mlm tu..adat la setiap pertandingan..bila melihat calon2 yg mempertaruhkan lagu diorg,yg semuanya best.tapi mlm tu,mcm kurang terserlah..bagi kaseh la..tak tau nape!!
..Bila keputusan d umumkan,rasa terkejut..alah tiap2 tahun kaseh tekejut dgn setiap keputusan nya..heheheh..tahun ni Ana Raffali menang ..tahniah la..juri suka dgn lagu anda..kaseh suka tgk ana Raffali,yg berwatakan baju kebangsaan..bukan mudah untuk penyayi mengunakan nya.lagu Juara ...
Bila dah di umumkan juara..banyak lah yg berduka,hehehehe,sampai buat fan club untuk membenci juara niee..Bila manusia tidak mengunakan akal untuk befikir..tapi guna nafsu amarah untuk membunuh agama nya sendiri..kaseh ingat dia lh juara..almaklum..jatuh dalam air..terkejut!!!

vokal terbaik..

1 comment:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/