Wednesday, December 15, 2010

Siapa wanita bernama Rozita Abd kadir

Salam buat korang yg sudi jengguk blog kaseh yg dah besawang labah2,kerja banyak la,tak sempat nak cuci blog tersayang ku nie..kaseh sempat curi2 masa untuk buat enty hari ni,walaupun si debab tasnim astik tarik mouse je..geram heheheh....laju sekarang,kalu kacau...
hujung minggu lalu kaseh sempat g kursus buat cupcake,dan trjumpalah wanita ni,yg sangat kuat untuk,meneruskan minat dalam bidang masakan..tahniah cikgu!!!
Mungkin korang ingin mengikuti kursus yg d buat pleh Puan Rozita ni,atau berminat untuk merasai banyak masakan n kuih..koang boleh lawati website Disini

Puan Rozita ni dah banyak mengeluarkan buku masakan yg best2..mungkin korang lh dapatkan bukunya di kedai2 buku..Popular ....kaseh sempat beli buku Puan ni...Beli kat popular ada diskaun 20% ..harga sebenar 18.00..tapi kaseh dapat diskaun 10% jek bukan member popular.

Buku ni d tulis oleh Puan Rozita,ok,cikgu Rozita nanti kita jumpa lagi..

4 comments:

princeduyong said...

oooo...masak masak ye..

kaseh cempakaz said...

ye,masak2..tambah ilmu

Nashays said...

asal jgn rozita che wan sudah

hafidzah hafidz said...

waaa..akak! tQ for the info..mak fieza mmg suka masak hehe ;) tp kan, btol jugak tu, fieza sokong kata nashays, fieza ingatkan tadi rozita che wa..ahahaha ;P